Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

14. 2. 2017

Energetický regulační úřad stanovil indikativní ceny zemního plynu

Energetický regulační úřad (www.eru.cz) zveřejnil pro domácnosti a maloodběratele indikativní ceny zemního plynu pro 2. čtvrtletí roku 2017:


cenyeru

Energetický regulační úřad (www.eru.cz) zveřejnil pro domácnosti a maloodběratele indikativní ceny zemního plynu pro 1. čtvrtletí roku 2017:

ceny3

Z čeho se skládá cena zemního plynu:

ceny2

Energetická agentura Zlínského kraje může pro všechny tyto kategorie zasmluvnit cenu 590 Kč/MWh bez DPH bez dalšího měsíčního poplatku, což je o 92 Kč/MWh bez DPH méně než je nejnižší indikativní cena. Aby Vám konzultanti EAZK mohli uzavřít smlouvu za tuto výhodnou cenu je nutné, aby jste si ukončili stávající smluvní vztah s vašim dosavadním obchodníkem. Což v praxi znamená obraťte se osobně, telefonicky nebo písemně na svého obchodníka s dotazem kdy může být bez jakékoliv penalizace ukončena vaše stávající smlouva na dodávku zemního plynu a požádejte vašeho obchodníka o potvrzení ukončení smluvního vztahu k tomuto datu. Přesné datum ve tvaru dd.mm.rrrr zašlete na adresu info@eazk.cz  minimálně měsíc před tímto datem. Pokud chcete napočítat úsporu proti stávajícímu obchodníkovi, zašlete naskenované faktury na info@eazk.cz.